Pigga upp personalen!

När energin börjar ta slut kan färsk frukt göra underverk.

Med våra fruktkorgar känner sig personalen uppskattade, och får dessutom energi, nyttiga vitaminer och mineraler!

Våra fruktkorgar

Vår specialitet är att leverera färsk frukt direkt till företag, organisationer och föreningar men även privatpersoner. När ni abonnerar på våra fruktkorgar ser vi till att ni alltid har en korg med fräsch, blandad frukt av högsta kvalitet.

Fruktkorgarna går att få med konventionell eller ekologisk frukt, och standardkorgarna innehåller bananer, äpplen, päron och citrusfrukt.

Kontakta oss om ni vill ha en annan storlek eller ändra innehåll i fruktkorgen, så återkommer vi med en offert!

Storlekar
Liten fruktkorg 3 kg 1-3 personer, c:a 17 frukter
Mellan fruktkorg 5 kg 3-6 personer, c:a 30 frukter
Mellanstor fruktkorg 7 kg 5-9 personer, c:a 45 frukter
Stor fruktkorg 10 kg 10-15 personer, c:a 60 frukter
Möteskorg 12 kg c:a 80 frukter
Innehåll
Standard Bananer 50%, apelsiner, röda äpplen, gröna äpplen, päron och clementiner
Banan+ Bananer 75%, apelsiner, röda äpplen, gröna äpplen, päron och clementiner
Citrus+ Citrusfrukter 75%
Premium Bananer 50%, äpplen, päron, clementiner, vindruvor samt andra exotiska frukter beroende på säsong

Garanterat färsk frukt!

Vi har väl utarbetade produktionsrutiner, och är väldigt noga med att ingen dålig frukt slinker igenom vår produktionsprocess.

Läs mer om våra garantier här

Beställning

Miljö

I vårt miljöarbete arbetar vi kontinuerligt för att minska vår totala miljöpåverkan i hela arbetsflödet. Vi tänker miljö i allt vi gör – allt från våra transporter och produkter till emballage och avfall.

Idag består våra leveranser av ca 25% ekologisk frukt, och vi arbetar ständigt med att fler av våra kunder ska välja ekologiskt producerade råvaror. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Vi är sedan 2014 SMAK-certifierade för packning och förädling av ekologiska varor, och kontrolleras årligen.
Certifieringen innebär att vi har strikta interna rutiner för ankomstkontroll, lagring, packning, lastning och leverans av ekologiska varor. Detta för att säkerställa att inte konventionellt och ekologiskt odlade varor blandas samman eller förväxlas.

Om oss

Fruktproffset AB är ett lokalt företag i Luleå som under många år haft som specialitet att leverera fräsch frukt. All vår administration, produktion och distribution är samlad under samma tak i våra nya lokaler på Storheden i Luleå, och vi levererar även frukt till Boden och Piteå.

Arbetet pågår ständigt med att utveckla och förbättra våra rutiner , och vi ställer höga krav på såväl anställda som leverantörer för att kunna hålla den bästa kvaliteten på frukt och leveranstider. 

Vi kvalitetssäkrar att vår frukt förvaras och hanteras på rätt sätt genom regelbundna kontroller av bland annat kyltemperaturer. Alla avvikelser som kan ha störande påverkan för verksamheten dokumenteras, utvärderas och åtgärdas.